fbpx
Τηλ.: 210 5316665
10.00-21.00 Δευτέρα-Παρασκευή
10.00-15.00 Σάββατο
Καποδιστρίου 2, Αιγάλεω 122 41

Αναίμακτη – ανώδυνη λιποαναρρόφηση. Με τη νέα τεχνολογία έχουμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία μείωση πόντων σε σημεία του σώματος μας που ποτέ δεν φανταζόμασταν.

Yπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για γυναίκες μετά από εγκυμοσύνη που το τοπικό πάχος στην κοιλιά παραμένει για χρονιά μετά την γέννα. Τώρα η νέα μας Cryolipolisis ήρθε να σας δώσει το αποτέλεσμα και το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Τι είναι η Κρυολιπόλυση 3D™;

Η νέα τεχνική Κρυολιπόλυσης Αντιμετωπίζει επιτυχώς το τοπικό πάχος, χάριν στη νέα μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία κρυολιπόλυσης (360° Surrounding Cooling Technology). Έτσι, το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση, γίνεται πλέον παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

Το νέο σύστημα Κρυολιπόλυσης 3D™ είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, αλλά με τη χρήση της μοναδικής πατενταρισμένης τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης, προκαλώντας μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές και ομοιόμορφο. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πως λειτουργεί;

Πώς όμως, αντιμετωπίζει η κρυολιπόλυση 3D™ αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες αναφέρουν, ότι όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Στη συνέχεια, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη, και είναι κατασκευασμένες βάσει μοναδικής παγκόσμιας και  πατενταρισμένης τεχνολογίας ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές όπου τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν, όπως οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα, η γυναικομαστία, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο κτλ. Έτσι  μπορεί να επιτευχθεί ενιαίο  και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους από 25% έως 40% σε μία ώρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, εντελώς ανώδυνα.

Συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο κεφαλές θεραπείας, ανά μηχάνημά, που εφαρμόζονται συγχρόνως τοπικά στο λιπώδη ιστό και με υποπίεση το φέρουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Φάση 1).

Έτσι, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (από -9 έως -12 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς (νεύρα, αγγεία, μύες, δέρμα), που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας της κρυολιπόλυσης 3D™, είναι η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους να μειώνεται από τις 30 πρώτες κιόλας ημέρες, με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα 2.5 – 3 μηνών.

Τηλέφωνο
210 5316665
Διεύθυνση
Καποδιστρίου 2, Αιγάλεω 122 41
Email
info@Glamourmedspa.gr
Call Now Button